Op 12 december is het de hoogste tijd om vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Dat vinden we belangrijk want zonder alle hardwerkende vrachtwagenchauffeurs zouden wij zonder levensmiddelen, bouwmaterialen, pakketten, kleding, containers, stukgoederen en onderdelen zitten.

Chauffeur zijn is een mooi, maar zwaar vak. Om dit zware beroep aan te kunnen moet je fit zijn. Je werkt hard, hebt veel verantwoordelijkheden en je bent een onmisbare schakel in ons land. Juist daarom is deze dag in het leven geroepen zodat iedereen hun dank en waardering kan laten blijken aan vrachtwagenchauffeurs.

Iedereen kan meedoen

Op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur kan iedereen een handje helpen om de chauffeurs in het zonnetje te zetten. Bosje bloemen geven, leg de rode loper uit, koffie met een taartje bij het lossen van de vracht, een schouderklopje bij de uitgang, een verrassingslunch onderweg.. je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Er zijn dan ook veel bedrijven die meewerken aan dit initiatief, o.a. Albert Heijn, BP, Mercedes, Scania, Etos en Jumbo. Allemaal helpen ze om de chauffeurs te laten zien dat ze gewaardeerd worden.

Aldivèr gaat mee op pad met chauffeurs

Natuurlijk doet Aldivèr ook mee… En hoe! Naast alle traktaties die de chauffeurs zullen krijgen, vinden wij dat persoonlijke aandacht het mooiste compliment is. Daarom gaat Aldivèr die geven. Onze collega’s gaan op 12 december allemaal een dag met een vrachtwagenchauffeur mee op pad. Zo nemen zij een kijkje in het leven van deze hardwerkende chauffeurs. Uiteraard zullen zij tijdens die dag ook hun steentje bijdragen en de chauffeur helpen waar mogelijk. We sluiten de dag af met een geschenk vanuit Aldivèr waarbij we al onze leerlingen bedanken voor hun inzet in de sector Transport & Logistiek.

Houd 12 december onze social media kanalen in de gaten en kijk mee met de ervaringen van onze collega’s tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur.