Over ons

Flexcraft werft, selecteert, bemiddelt en begeleidt Europese uitzendkrachten. Wij bieden flexoplossingen, zonder risico’s, met de hoogste services en scherpste prijzen in één totaalpakket. Door het juiste personeel te leveren en efficiënt in te plannen, kunnen wij u helpen om de poule effectiever, sneller, slimmer en dus goedkoper in te zetten. 

Wij zijn de Flexcraft Group

Flexcraft Group werft, selecteert, bemiddelt en begeleidt Europese uitzendkrachten. U kunt bij ons terecht voor opvang tijdens pieken tot structureel poolmanagement.
Wij werken in diverse branches zoals: de voedingsmiddelenindustrie, vleesverwerkingsindustrie, metaal & techniek, productie & logistiek en (glas)tuinbouw.

Aldivèr werken en leren

Aldivèr werken en leren is één van Nederlands grootste detacheerders in BBL- en leerwerktrajecten in transport, logistiek & automotive. Met gemiddeld zo’n 500 leerlingen voor de diverse leerwerktrajecten weten wij als geen ander waar we het over hebben.

De afgelopen jaren, al sinds 2006, hebben we met veel leerbedrijven, maar ook met alle betrokken rijscholen en ROC’s een schat aan ervaring opgedaan. 

Meer weten? Op onze website leest u wat we doen, wie wij zijn en wat onze missie en kernwaarden zijn.

Flexcraft bouw, techniek en industrie

Flexcraft bouw, techniek en industrie is de betrouwbare flexpartner voor organisaties in de bouw, techniek en petrochemische industrie, die op korte termijn en/of tijdelijk behoefte hebben aan extra mankracht of aan vakmensen met een specifieke expertise.

Heeft u interesse in ZZP bemiddeling in de bouw en techniek, dan bent u bij Flexcraft Techniek ZZP Intermediair aan het juiste adres. Voor professionals in de industrie, staat Flexcraft Techniek Uitzendbureau voor u klaar.